Retourneren

Bij online bestellen kan het voorkomen dat producten niet aan uw verwachtingen voldoen. Daarom is het bij Gentle Kids altijd mogelijk producten te ruilen of te retourneren.

Retouradres:

Gentle Kids

Dorpsweg 15 – 17

8271 BJ    IJsselmuiden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst met opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 3 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag van het product of producten, exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Gentle Kids geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gentlekids.nl. Ook is het voor u mogelijk om gebruik te maken van het herroepingsformulier, die kunt u hier downloaden en ingevuld naar ons mailen of opsturen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@gentlekids.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Privacy statement

Bekijk ons privacy statement.

De waardering van www.gentlekids-kinderkleding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 163 reviews.